De Vakantiehuizen van Isla La Palma

Hieronder vindt u ons overzicht van de meest bijzondere vakantiehuizen van La Palma.

La Palma huisje – appartement – vakantiehuis

U heeft de keuze uit vakantie appartementen aan zee of een typisch La Palma huisje beter bekend als casita, casa rural of casa de campo.
De casitas, met en zonder zwembad, staan in een landelijke omgeving waar u uw vakantie op een unieke locatie in de natuur kunt doorbrengen.
Even weg van de dagelijkse beslommeringen en drukte.

We zullen u informeren over het gebied, winkels, restaurants,  het weer, kleding en meer.
Uw aanvragen worden in Nederlands beantwoord.

Op de dag van aankomst wacht de eigenaar op u bij een afspreekpunt, hij of zij brengt u naar uw accommodatie en zal u rondleiden.

Informatie over vliegen vindt u hier:
Vliegen en varen naar La Palma

Informatie over autohuur vindt u hier:
Huurauto La Palma

Beschikbaarheid

Eigenaars en contactpersonen handelen de boekingen af voor onderstaande vakantiehuizen, huisjes, appartementen en casitas op het eiland La Palma.

Geen boekingsmachine maar een persoonlijk contact via email met een persoon die de huizen kent, ter plaatse bekend is en u een eerlijk antwoord geeft op uw vragen. Zo voorkomt u teleurstellingen en kunt u genieten van een heerlijke vakantie op La Isla Bonita La Palma.

U kunt eenvoudig de beschikbaarheid bekijken of opvragen via het formulier op de website van het vakantiehuis. We beantwoorden als mogelijk direct. Als het huis van uw keuze niet beschikbaar is bieden we u vrijblijvend de beschikbare alternatieven aan.

Of schrijf ons een e-mail: info@lapalmavakantie.com

Beschikbaarheid Vakantiehuizen La Palma